Olemme mukana Op:n kesätyökamppanjassa

23.3.2020

Kesätöihin pankin piikkiin!

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. Oulun Osuuspankki on jo kahdeksatta vuotta peräkkäin mukana lahjoittamassa kesätyöpalkan nuoren työllistämiseksi toimialueensa yleishyödyllisissä yhdistyksissä. 

Nuorten kesätyöpaikkojen haku on nyt auki! Tarjolla on 50 kesätyöpaikkaa Oulun seudulla. OP Oulun kesätyötuki on tarkoitettu 15-17-vuotiaiden palkkaamiseen yleishyödylliseen yhdistykseen kahden viikon työajalle kesä-elokuun väliselle ajalle. Työ voidaan tarvittaessa jaksottaa pienempiinkin jaksoihin. OP Oulu lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa, ja yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista. Tutustu työpaikkoihin alalaidan linkistä ja hae haluamaasi yhdistykseen.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja noudattaa Vastuullisen kesätyön periaatteita, ja OP edellyttää yhdistyksiltä sitoutumista niihin. Voit tutustua Vastuullisen kesätyön periaatteisiin tästä.

Yhdistykset käsittelevät hakemukset ja haastattelevat hakijat itse. Kesätyöhön valitun nuoren tulee olla 15–17-vuotias ja kesätyön sijoittua koulujen kesäloma-aikaan.